Black & White Party

De Black & White themafeesten zijn om diverse redenen erg populair - ze zijn stijlvol, elegant, grafisch en makkelijk te organiseren, om er slechts enkele te noemen. Nog een reden is dat uw gasten makkelijk aan het verzoek kunnen voldoen om in één of twee klassieke kleuren te verschijnen. Er zijn maar weinig kleurencombinaties zo opvallend als de tegenovergestelde kleuren zwart en wit. Ondanks dat zwart en wit eigenlijk niet als kleuren kunnen worden gedefinieerd, zijn ze erg belangrijk en spelen ze een essentiële rol bij elk feest of evenement. Een ander populair feestthema is uitsluitend wit, zoals bijvoorbeeld te zien is bij concerten en formele diners.

Unico
KOOP NU

Alle benodigdheden voor de Black & White Party

Dancover biedt een uitgebreid assortiment aan prachtige UNICO partytenten in alle kleuren van de regenboog - inclusief zwart en wit! We kennen allemaal de klassieke witte partytent van stevig PVC, maar de UNICO partytent heeft een veel zachtere en stijlvolle afdekking van een lichte, stijlvolle en 100% waterdichte polyester/PVC. De zwarte uitvoering van deze innovatieve UNICO partytent heeft dezelfde belangrijke eigenschappen en kan de showstopper zijn waarnaar u alles net even anders wilt gaan doen. De stijlvolle UNICO partytent is de perfecte setting voor allerlei soorten feesten -

KOOP NU

voor kinderen, voor tieners, voor volwassenen en professionele evenementen. Of u nu een informele of formeler evenement organiseert, het Black & White-thema zal geweldig uitpakken. Alle UNICO partytenten hebben extra grote Georgische stijl ramen voor een geweldige lichtinval.


Black & White accessoires allemaal in dezelfde shop

Het organiseren van een feest in een zwarte of witte UNICO partytent geeft u mogelijkheid om er een groot succes van te maken.

KOOP NU

Ongeacht welke kleur uw voorkeur geniet, u kunt er met één of beide kleuren een geweldig thema van maken. Dancover heeft een uitgebreid assortiment aan zwarte en witte feestartikelen die goed op de UNICO partytent en het thema zelf aansluiten. Als belangrijke accessoire bieden wij zwarte en witte tafels en stoelen, zoals klaptafels en tafels met een niet-houten verlenging. Onze stijlvolle tafelkleden van stretch polyester/spandex geven bijna alle tafels een moderne en strakke uitstraling - of wellicht geeft u de voorkeur aan een klassiekere uitstraling met ons zachte polyester tafelkleed voor onze ronde of rechthoekige tafels. Wij hebben ook een zwarte en witte stoelhoes voor stoelen - in stretch of met geplooide rand. Plaats er een zwarte of witte tule strik op en elke stoel zal er perfect uitzien.

KOOP NU